Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 5 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους εφόσον:

  • μας ενημερώσετε το αργότερο σε 2 εργάσιμες τηλεφωνικώς στο 2414-002615 ή με email στο koutzeklidi@yahoo.gr
  • βρίσκονται στην συσκευασία τους άθικτα, σε άριστη κατάσταση
  • συνοδεύονται με το παραστατικό αγοράς
  • δεν πρόκειται για χρώματα σε αποχρώσεις κατά παραγγελία του αγοραστή
  • η εταιρεία μας παραλάβει εντός 5 ημερολογιακών ημερών τα προϊόντα/παραγγελία που επιστρέφεται

 

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων/παραγγελίας μπορεί:

  • να παραμείνει ανοικτός λογαριασμός για επόμενη αγορά
  • να γίνει άμεση αντικατάσταση με άλλο προϊόν. Σε αυτή την περίπτωση εάν προκύψουν κόστη αποστολής – παραλαβής τα αναλαμβάνει όλα ο αγοραστής.

 

Επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων
Με σεβασμό στους πελάτες μας, λαμβάνουμε όλα τα μέτρα ώστε τα προϊόντα μας να φθάνουν στα χέρια σας ασφαλή. Παρακαλούμε να ελέγχετε την κατάσταση των δεμάτων κατά την παραλαβή τους από την εκάστοτε εταιρεία μεταφοράς για τυχόν φθορές που προκλήθηκαν κατά τη μεταφορά.

Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, για τα οποία ευθύνεται αποκλειστικά η εταιρεία μας, το κόστος επιστροφής και εκ νέου αποστολής της παραγγελίας επιβαρύνει την εταιρεία.

Επιστροφές μη ελαττωματικών προϊόντων
Σε περίπτωση επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων/παραγγελίας ο αγοραστής αναλαμβάνει τα κόστη αποστολής - παραλαβής

Δικαίωμα αναιτιολόγητης Υπαναχώρησης ή Ακύρωσης παραγγελίας
Η ακύρωση ή τροποποίηση παραγγελίας δεν επιβαρύνει τον πελάτη πριν ο πελάτης λάβει σχετικό email ολοκλήρωσης παραγγελίας (π.χ αριθμός φορτωτικής).

Σε διαφορετική περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με το κόστος αποστολής και επιστροφής της παραγγελίας.

Επιστροφές παραγγελίας λόγω καθυστέρησης
Εφόσον η παραγγελίας σας αποδεδειγμένα καθυστερήσει να αποσταλεί από την έδρα μας πέραν του προγραμματισμένου χρόνου, ο πελάτης έχει δικαίωμα να μην παραλάβει την παραγγελία του, ενώ τα κόστη αποστολής-επιστροφής βαρύνουν την εταιρεία.

Για καθυστερήσεις που δεν ευθύνεται η εταιρεία μας (φόρτος εργασίας ταχυμεταφορών, απεργίες, ακραία καιρικά φαινόμενα κοκ), η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να σας ζητηθεί να συμπληρώσετε σχετικό έντυπο που θα δηλώσετε γραπτώς το αίτημα επιστροφής, ακύρωσης ή υπαναχώρησης.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα που επεστράφησαν είναι σε οποιαδήποτε κατάσταση διαφορετική από αυτή που παρελήφθησαν (φθορά, αλλοίωση συσκευασίας κοκ) η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να μην επιστρέψει τμήμα ή όλη την αξία της παραγγελίας.

Ακύρωση παραγγελίας
Η ακύρωση παραγγελίας δεν επιβαρύνει τον πελάτη εάν γίνει έγκαιρα. Έγκαιρα εννοούμε μέσα σε 24ώρες και μόνο εάν δεν έχετε ήδη λάβει email με τον αριθμό φορτωτικής. Εάν ισχύει μια από τις πιο πάνω παραμέτρους η παραγγελία δεν μπορεί να ακυρωθεί. Σε κάθε περίπτωση, εάν ο πελάτης επιθυμεί ακύρωση της παραγγελίας του, συνιστούμε την τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρεία μας.

Οι τιμές του ηλεκτρονικού καταστήματος ενδέχεται να διαφέρουν από αυτές του φυσικού καταστήματος λόγω περιορισμένου αριθμού ποσοτήτων κ προσφορών.

Παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις - επιστροφών που ισχύουν αποκλειστικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μας