Η ιστορία μιας οικογενειακής υπόθεσης ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

24 Φεβρουαρίου, 2017

koutzeklidi.gr

Παρουσιάσεις

0

Η ατομική επιχείρηση της Κουτζεκλίδου Αικατερίνης με την επωνυμία «Χρώματα Εργαλεία Μονωτικά ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ Από το 1978»  ιδρύθηκε στις 13/2/2013 με έδρα της την Ηρ. Πολυτεχνείου 96 στη Λάρισα. Μετά από 35 συναπτά χρόνια στο χώρο του οικοδομικού εμπορίου της Λάρισας, η παλαιά Ο.Ε. του Κουτζεκλίδη Αναστασίου, συνιδρυτή αυτής, παρέδωσε τη σκυτάλη στα νεότερα μέλη της. Με αξιόπιστες  και ποιοτικές λύσεις και εξοπλίζοντας με άριστα υλικά το όνειρο του κάθε ανθρώπου, το σπίτι του ή την επιχείρησή του, η πτυχιούχος στο χώρο του Μάρκετινγκ – Οργάνωσης Μικρ.Επιχ. και κάτοχος MSc στην Πληροφορική Κουτζεκλίδου Αικατερίνη, ιδιοκτήτρια πια και υπεύθυνη πωλήσεων στο κατάστημα Κουτζεκλίδη, προχώρησε μπροστά, συνεχίζοντας και κάνοντας το όνομά της συνώνυμο της ποιότητας και της αξιοπιστίας στο χώρο του χρώματος, του εργαλείου και της μόνωσης.

Κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του νέου καταστήματος ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ Από το 1978, η δικιά μας πλέον Κατερίνα , μια γυναίκα δυναμική, έξυπνη, δραστήρια και πολυτάλαντη, «πολιορκημένη» από ένα ανδροκρατούμενο εργασιακό – συναδελφικό περιβάλλον, κατάφερε να ενταχθεί εμπορικά και να κατακτήσει το καινούριο, διεκδικώντας μια από τις πρώτες θέσεις ανάμεσα στα Χρωματοπωλεία και στα Οικοδομικά καταστήματα  χονδρικής – λιανικής στην πόλη της Λάρισας.

Δέσμευση της « Σιδηράς Κυρίας» του χρώματος κ του εργαλείου Κουτζεκλίδου Κατερίνας , η συνεργασία της με τις Νούμερο 1 εταιρίες  Δόμησης και Χρωμάτων καθώς κ οι έντιμες ,ακέραιες, ουσιαστικές σχέσεις με τους πελάτες της. Η ποικιλία των προϊόντων, η προσωπική εργασία της ιδίας καθώς και του δυναμικού του καταστήματος μπορούν και καλύπτουν όλο το φάσμα της οικοδομής, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Post by koutzeklidi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *