Μούχλα και Υγρασία στο χώρο σας; Εδώ βρίσκεται η λύση!

5 Ιουλίου, 2019

koutzeklidi

Blog

0

Η μούχλα συνήθως εμφανίζεται σε μικρά, σκοτεινά δωμάτια που είναι ζεστά και υγρά. Για παράδειγμα, ένα τέτοιο είναι σίγουρα το μπάνιο σας. Το θέμα όμως δεν είναι να μάθετε να ζείτε με τη μούχλα αλλά να την αντιμετωπίσετε. Διαφορετικά μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην υγεία σας.

Μπορεί να έχετε δοκιμάσει τα πάντα, χωρίς αποτέλεσμα, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα που δεν έχετε δοκιμάσει. Αρχικά, διαβάστε αυτό το άρθρο για να βρείτε τη λύση στο πρόβλημα της υγρασίας μια και καλή. Όπως ξέρουμε ο επαρκής εξαερισμός είναι σύμμαχος της καθαριότητας. Ανοίγοντας τα παράθυρα λοιπόν για να μπει φρέσκος αέρας, μειώνουμε την υγρασία που μπορεί να έχει αναπτυχθεί από τα σώματα θέρμανσης και έτσι «ελαφρύνουμε» το χώρο από οσμές και μούχλα.

Με το Master Hydrocontrol της KRAFT Paints  σε συνδυασμό με το Ματ Οικολογικό μονωτικό υπόστρωμα υδατικής διασποράς Eco stain Blocker Aqua δεν θα δείτε ξανά μούχλα στο μπάνιο ή στον οποιονδήποτε χώρο.

Με το Master Hydrocontrol της ελληνικής εταιρίας KRAFT Paints μπορούμε και έχουμε διπλή αντιμουχλική δράση και προστατεύουμε περισσότερο και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το χώρο μας  από την υγρασία. Επομένως είναι ιδανικό και έξτρα αποτελεσματικό για χώρους που έχουν πολύ υγρασία και δημιουργούνται υδρατμοί, όπως είναι το μπάνιο σας. Επίσης είναι τέλειο για χώρους που δεν αερίζονται καλά ή που δεν έχουν επαρκή φυσικό φωτισμό, όπως είναι πέρα από τα μπάνια, τα WC, οι κουζίνες, τα υπόγεια, οι αποθήκες κλπ. Πρόκειται για ένα πλαστικό χρώμα απίστευτα ποιοτικό με υψηλή αντιμυκητιακή δράση το οποίο είναι ιδανικό για το μπάνιο αλλά και την κουζίνα.

» Αντοχή στο πλύσιµο
» Υπέροχο ultra µατ φινίρισµα
» Ιδανικό για κουζίνα και µπάνιο

Araiosi_01    Αραίωση 0-12%
Araiosi_01    Απόδοση 9-12m2/L
Araiosi_01   Μέθοδος εφαρμογής Πινέλο, ρολό, πιστόλι αέρος ή airless
Araiosi_01  Στέγνωμα 1-2 ώρες
Post by koutzeklidi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *