Ο ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ….

Είναι γεγονός πως οι περισσότεροι απο εμάς δημιουργούμε το χώρο μας σύμφωνα με το προσωπικό μας γούστο κ με προσωπική εργασία τις περισσότερες φορές. Γιαυτό κ εμείς με τη σειρά μας σας παρουσιάζουμε έναν ιδιαίτερο τρόπο να χρωματίσετε τις επιφάνειές σας με ένα χρώμα λίγο….παράτολμο….με το ΜΑΥΡΟ.

Αυτό το χρώμα μιμείται την επιφάνεια ενός μαυροπίνακα και δεν θα γνωρίζετε τη διαφορά! Εσείς ή τα παιδιά σας δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το γράψιμο στον τοίχο, γιατί ακριβώς όπως ένας μαυροπίνακας, μπορεί να καθαριστεί με ένα νωπό πανί.

Δείτε τα βήματα εφαρμογής αυτού:

1. Πρώτα επιλέγετε την επιφάνεια που θα καλύψετε.

2.  Βάζετε χαρτοταινία στα όρια της επιφάνειας που θα βάψετε για να μη λερώσετε.
Στους τοίχους, ταινία πάνω από την ένωση με το πάτωμα,ή την οροφή . Εάν έχετε ένα παράθυρο στον τοίχο, ταινία γύρω από το εξωτερικό πλαίσιο του παραθύρου.

3. Τρίβετε ελαφρά την επιφάνεια για να γίνει πιο τραχιά και να πιάσει καλύτερα το χρώμα.

4. Περνάτε το πρώτο χέρι με αστάρι νερού ή σιδήρου (ανάλογα με την επιφάνεια), αφήνετε να περάσει μια ώρα.

5. Ανακινήστε καλά το κουτί με τη μπογιά. Για καλύτερα αποτελέσματα, θα χρειαστεί να εφαρμόσετε τρεις στρώσεις, πρέπει να επιτρέψετε σε κάθε επίστρωση να στεγνώσει πλήρως πριν τοποθετήσετε μια άλλη στρώση.

6. Αφαιρείτε τη χαρτοταινία.

7. Αφήνετε ένα ολόκληρο 48ωρο για να στεγνώσει πολύ καλά το χρώμα.

8. Τραβήξτε τη ταινία όταν τελειώσετε και δοκιμάστε την επιφάνεια με διάφορους τύπους κιμωλίας. Μερικοί τύποι μπορεί να είναι πολύ σκληροί και δεν θα λειτουργήσουν σωστά.

Συμβουλή:

σε όλες τις περιπτώσεις, ένα λευκό αστάρι θα κάνει τη βαφή του τραπεζιού να κολλήσει καλύτερα στον τοίχο και θα κάνει επίσης το χρώμα του χρώματος πλουσιότερο.

Post by koutzeklidi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *