Οικονομικοί τρόποι διακόσμησης

31 Μαΐου, 2018

koutzeklidi.gr

DIY

0

Προτάσεις και ιδέες για το σπίτι μας....

Για κάποιους είναι απλώς …μόδα, για κάποιους άλλους η οικονομικότερη …πρώτη ύλη για την δημιουργία κάθε τύπου κατασκευής από ξύλο. Με ιδιαίτερα χαμηλό προϋπολογισμό, αλλά με όπλα το μεράκι, τη φαντασία και μερικά εργαλεία, κάποιοι επαναχρησιμοποιούν άχρηστα για τους υπόλοιπους υλικά και τα μεταμορφώνουν σε κάτι πολύ χρήσιμο. Ένα από τα πιο διαδεδομένα αλλά και πιο ευέλικτα υλικά για κατασκευές DIYs είναι με βεβαιότητα οι ξύλινες παλέτες

Οι ξύλινες παλέτες που με λίγα καρφιά, μπογιά και αρκετή φαντασία μπορούν να εξελιχθούν σε καναπέδες, κρεβάτια, κρεμάστρες, καθίσματα και πολλά ακόμη !

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε ότι οι τάσεις μόδας και διακόσμησης μας στρέφουν σε οικονομικές και εύκολες κατασκευαστικές λύσεις για τις κατοικίες , καταστήματα και γραφεία. Έτσι αρχιτέκτονες και διακοσμητές προσπαθούν να δώσουν ένα όμορφο αποτέλεσμα για τον χώρο μας με κατασκευές από ξύλινη παλέτα. Το σχέδιο και το φινίρισμα που μπορούμε να δώσουμε σε μια κατασκευή από ξύλινη παλέτα εξαρτάται από το χώρο που θέλουμε να την τοποθετήσουμε. Συνήθως πρόκειται για έπιπλα για εσωτερικούς χώρους όπως σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο, αποθήκη, μπαλκόνι, κήπος, καταστήματα , γραφεία κ.α Έπιπλα που μπορούμε να φτιάξουμε από ξύλινη παλέτα είναι τραπεζάκι, ραφιέρα, καναπέ, κουτιά αποθηκευτικούς χώρους, κρεμαστά τοίχου για ρούχα, γραφεία για υπολογιστές, επενδύσεις τοίχων, μπάρες καφέ και πολλά άλλα. Λόγω του ότι είναι μια κατασκευή με χαμηλό κόστος πρέπει να της δώσουμε ένα όμορφο σχεδιασμό και χρωματισμό ( τεχνοτροπία ) για να μπορέσει να πάρει μέρος και αυτή στην όμορφη διακόσμηση που θέλουμε να δώσουμε στον εσωτερικό μας χώρο.

Ο τρόπος επεξεργασίας της θα δώσει το τέλειο αποτέλεσμα στην διακόσμηση μας. Μπορούμε να προσθέσουμε και άλλα υλικά όπως ροδάκια, μεταλλικούς μεντεσέδες και αναρτήσεις, ύφασμα, τζάμι , κρυφούς φωτισμούς και πολλά άλλα.

Post by koutzeklidi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *