Πώς μπορώ να γυαλίσω τα παλιά μου μάρμαρα- μωσαϊκά?

14 Ιανουαρίου, 2020

koutzeklidi

Blog

2

Πόσες φορές έχετε αναρωτηθεί για τον καθαρισμό – γυάλισμα των μαρμάρων σας.
Πόσες φορές είπατε να ξηλώσετε τα μάρμαρα κ να τοποθετήσετε οτιδήποτε άλλο παρά να βλέπετε μια μουντή φθαρμένη επιφάνεια.

Είναι πια εδώ κ πολλά χρόνια γνωστό πως κάθε τι που ανήκει στο παρελθόν μετρώντας χρόνια δημιουργίας του πριν, χρειάζεται τη δική μας φροντίδα ή επιδιόρθωση. Οπότε ας ακολουθήσουμε κάποιες συμβουλές που για κάποιους μπορεί να φανούν και σωτήριες!

 

1ο Καθαρισμός επιφανειών:

Είναι η διεργασία που γίνεται με επαγγελματικό μηχάνημα καθαρισμού χωρίς σκόνη για να αφαιρέσουμε τους ρύπους , τους λεκέδες καθώς και τα επικαλυπτικά υλικά προστασίας από τις επιφάνειες μαρμάρων ή άλλων πετρωμάτων και παντός τύπου δαπέδων.

2ο Έλεγχος δαπέδου για τυχόν φθορές και αλλοιώσεις

Με αυτό τον τρόπο ελέγχουμε το δάπεδο για τυχόν στοκαρίσματα- ανοιχτούς πόρους που χρειάζονται επιδιόρθωση.

3ο Τρίψιμο επιφάνειας με συγκεκριμένη μηχανή κ προεργασία για κρυσταλλοποίηση.

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια επιφανειακή κατεργασία για μάρμαρα μαρμαρίνες μωσαϊκά και μωσαϊκά πλακάκια που ενδείκνυται σαν το τελικό στάδιο του γυαλίσματος ενός δαπέδου. Με αυτόν τον τρόπο η επιφάνεια του δαπέδου αποκτά το ανώτατο γυάλισμα διάρκειας πολλών ετών και καθίσταται ανθεκτικότερη στην καθημερινή φθορά. Συγκεκριμένα, η επιφάνεια δεν επηρεάζεται τόσο γρήγορα και εύκολα από τις καθημερινές φθορές,αποκτώντας υψηλές αντοχές σε (γδαρσίματα, γρατζουνιές, πλυσίματα), κ.λ.π. Tο γυάλισμα παραμένει άθικτο μετά το πλύσιμο, σφουγγάρισμα. Επιπλέον με την κρυσταλλοποίηση δημιουργείται το φαινόμενο του ‘‘καθρεπτισμού’’. Η επιφάνεια γυαλίζει τόσο πολύ που είναι πλέον σαν καθρέφτης. Η διεργασία με τα ειδικά υγρά έχει σαν αποτέλεσμα να επαναφέρουμε  την χαμένη γυαλάδα των επιφανειών χωρίς σκόνη. Για extra γυαλάδα εφαρμόζουμε με τσόχα, ειδική πάστα γυαλίσματος φιλική προς τον άνθρωπο.


Κλείνουμε τις συμβουλές μας αναφερόμενοι σε κάτι πολύ πιο βασικό : για να μπορέσουμε να πετύχουμε όλα τα παραπάνω χρειαζόμαστε τους Κατάλληλους ανθρώπους στις κατάλληλες θέσεις!!Τα εξειδικευμένα συνεργεία που συνεργάζονται με το κατάστημα ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ μετράνε χρόνια εμπειρίας καθώς και ο ιδρυτής αυτού υπήρξε επι σειρά ετών επαγγελματίας του είδους!
Όλα τα υλικά κρυσταλλοποίησης κ καθαρισμού μαρμάρων μωσαϊκών θα τα βρείτε στο μενου προϊόντα του site μας.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Post by koutzeklidi

2 Responses to Πώς μπορώ να γυαλίσω τα παλιά μου μάρμαρα- μωσαϊκά?

    • koutzeklidi

      Καλησπέρα σας, συνεργαζόμαστε χρόνια με έμπειρους τεχνίτες πάσης φύσεως ειδικότητας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 2414002615 ωστε να συζητήσετε σχετικά με την ειδικότητα που επιθυμείτε. Στη διάθεσή σας ώρες καταστημάτων .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *