Προτάσεις & Συμβουλές ανανέωσης με καινοτόμα υλικά!

Το κατάστημα Κουτζεκλίδη, σας παρουσιάζει μια σειρά από προτάσεις και συμβουλές για να ανανεώσετε το σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
Συνεργάζεται με όλες τις εταιρείες βιομηχανικών χρωμάτων και μονωτικών υλικών όπως Vivechrom, Kraft, Χρωτεξ, Isomat, Durostick. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί και η πρωτοποριακή Pure & Original, η οποία διαθέτει χρώματα νερού με βάση ορυκτά υλικά (mineral) όπως η κιμωλία και ο ασβέστης, τα μόνο με φυσικές χρωστικές.
Τα προϊόντα της Pure & Original είναι άοσμα, εύκολα στην χρήση, φιλικά στον άνθρωπο και το περιβάλλον και βρίσκουν άπειρες εφαρμογές σε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους χαρίζοντας τους πολυτελή υφή και εικόνα.
Τα χρώματα κιμωλίας classic chalk paint χρησιμοποιούνται στην αναπαλαίωση επίπλων, την κουζίνα αλλά και στους τοίχους.
Οι τεχνοτροπίες Ασβέστη Marrakech-Fresco χρησιμοποιούνται με μεγάλη επιτυχία για τη διακόσμηση τοίχων, στα λουτρά, τις κουζίνες και σε χώρους με υγρασία δεδομένου ότι αδιαβροχοποιούνται πλήρως με 2 στρώσεις sealer.
Οι άνθρωποι στο κατάστημα Κουτζεκλίδη, πιστεύουν στο διαφορετικό και στην ποιότητα των προϊόντων τους. Στόχος τους η συνεχής μελέτη και ενημέρωση των νέων καινοτόμων βιομηχανικών οικοδομικών υλικών σε συνδυασμό με νέες Συνεργασίες & Υπηρεσίες εξειδικευμένων συνεργείων του χώρου της οικοδομής και της ανακαίνισης, καθώς και με αξιόλογους και πεπειραμένους Διακοσμητές-Μηχανικούς.

 

Post by koutzeklidi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *