Θεσσαλικές Επιλογές: Παρουσίαση

23 Φεβρουαρίου, 2018

koutzeklidi.gr

Παρουσιάσεις

0

Χρώμα και δόμηση…

Εδώ και 38 χρόνια το χρώμα, το εργαλείο και η μόνωση είναι υπόθεση του καταστήματος ΚΟΥΤΖΕΚΛΙΔΗ Αν., παρέχοντας λύσεις για την κατασκευή, την επισκευή και τη διακόσμηση της κατοικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Σήμερα η προηγούμενη γενιά παραδίδει την σκυτάλη στη νεότερη. Η Κουτζεκλίδη Αικατερίνη, Πτυχιούχος Marketing – Οργάνωσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και κάτοχος MSc Πληροφορικής, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ την οικογενειακή επιχείρηση, διατηρώντας έτσι σταθερά την ποιότητα και την αξιοπιστία που τόσα χρόνια τη χαρακτήριζαν και εμπλουτίζοντάς τη με νέες καινοτόμες και αξιόπιστες τεχνικές λύσεις, τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες.

«Πολιορκημένη» από ένα συνεχή ανδροκρατούμενο συναδελφικό περιβάλλον, η Κατερίνα Κουτζεκλίδη έχει ενταχθεί πλέον στο χώρο ως ισότιμο μέλος και έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις πρώτες θέσεις των Χρωματοπωλείων και των καταστημάτων δομικών υλικών της πόλης μας. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό της καθημερινά επαγγελματίες και ιδιώτες, με ιδιαίτερη προσοχή στις συμβουλές σχετικά με τη δόμηση, ανακαίνιση και τη διακόσμηση.

Έχοντας εξασφαλίσει συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες Δόμησης και Χρωμάτων μπορεί να προσφέρει λύσεις από την ανακαίνιση ενός δωματίου, έως την ανοικοδόμηση αυτού στις ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος της είναι παρέχει πάντα προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό προσφέρει δοκιμασμένες και αξιόπιστες λύσεις, καθώς και οικολογικές εναλλακτικές προτάσεις.

Άλλωστε, η προσωπική επαφή που διατηρεί με τους πελάτες της είναι αυτή που τους κερδίζει καθημερινά και όλοι αισθάνονται πως στο πρόσωπό της βρίσκουν τον προσωπικό τους σύμβουλο-άνθρωπο που θα τους ακούσει προσεκτικά και θα ικανοποιήσει κάθε ανάγκη τους.

Post by koutzeklidi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *