Βαφή σμάλτο για πλακάκι και μπανιέρα

2 Ιουνίου, 2018

koutzeklidi.gr

Blog

0

Η ανανέωση στα πόδια σας..βαφή σμάλτο για πλακάκι ή μπανιέρα!!!!

Αν θέλεις να ανακαινίσεις την κουζίνα ή το μπάνιο χωρίς ταλαιπωρία η ΤΙΤΑΝ έχει δύο εξειδικευμένα προϊόντα που εξασφαλίζουν μακροχρόνιο αποτέλεσμα:

1. το Σμάλτο Νερού για Πλακάκια που κάνει το βάψιμο στα πλακάκια τοίχου παιχνίδι

και

2. το Σμάλτο Μπανιέρας και Κεραμικών το οποίο ανανεώνει μπανιέρες, νιπτήρες και πλακάκια δαπέδου χωρίς να ξηλωθεί τίποτα!

 

Το σημαντικό πλεονέκτημα του Σμάλτου Νερού είναι ότι εφαρμόζεται γρήγορα και εύκολα, γλιτώνοντας στον DIYer ή στον επαγγελματία χρόνο και κόπο. Παράλληλα πρόκειται για ένα προϊόν που προσφέρει στο πλακάκι την ΑΝΤΟΧΗ που χρειάζεται στην υγρασία, στους λεκέδες και στο συχνό πλύσιμο με καθαριστικά προϊόντα.

Θα το βρείτε σε πολλές αποχρώσεις και σε δύο φινιρίσματα: σατινέ και γυαλιστερό.

Οσοι θέλετε να ανακαινίσετε την μπανιέρα σας θα χρειαστείτε ένα προϊόν το οποίο να προσφέρει τη maximum προστασία. Όπως είναι φυσικό η μπανιέρα σε σχέση με τα πλακάκια του τοίχου είναι μια επιφάνεια με έξτρα απαιτήσεις. Γι αυτό το Σμάλτο Μπανιέρας της ΤΙΤΑΝ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να είναι ανθεκτικό στη χλωρίνη, τα ισχυρά καθαριστικά, το νερό και την τριβή.

Διατίθεται σε δύο φινιρίσματα σατινέ και γυαλιστερό και σε χιλιάδες αποχρώσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Σμάλτο Μπανιέρας της ΤΙΤΑΝ και για τα πλακάκια σε περίπτωση υψηλών απαιτήσεων ή όταν χρειάζεται να εφαρμόσετε μια ειδική αποχρώση.

Ρωτήστε μας για επιπλέον λεπτομέρειες!!!#βαφω_πλακακι 

 

 

Post by koutzeklidi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *